DISSENY
COMUNICACIÓ
ESTRATÈGIA

 
 
 
 
+ projectes

Qui sóc

Sóc per definició, un estudi de disseny i comunicació.

Sóc, perquè és com ho sento, passió, imaginació i sentit comú. Un còctel equilibrat, entre disseny, gràfic i de producte i una personalitzada, autèntica i original estratègia de comunicació.

Mmm… Què coi, ho reconec, també sóc addicte als reptes.

Que faig

Sóc expert en identificar les necessitats estratègiques d’un negoci, projecte o producte i d’elaborar i dur a terme un pla de comunicació en consonància amb aquestes necessitats. Disseny gràfic o disseny web, “packaging” de productes, vídeos… “Don’t worry”, disposo d’amplis recursos i d’excepcionals col·laboradors per vestir qualsevol idea.

Com ho faig

M’agrada orientar i acompanyar als meus clients amb dedicació i professionalitat des de l’inici i fins al final. Ajudant-los a planificar i desenvolupar l’estratègia de comunicació més adient per tal d’assolir els seus objectius i proporcionant-los de pas, les eines més apropiades per fer-ho, per poder fer-ne un seguiment i també, per poder analitzar-ne els resultats obtinguts.

El disseny gràfic salvarà al món just després de que el rock and roll ho faci.

David Carson

Apassionat?

O i tant. M’agrada implicar-me fins al moll de l’os. No sé treballar de cap més manera. Sóc el vostre Bluetooth creatiu, a la que connectem, les vostres idees cobraran vida en sincronia amb les meves. Disseny de seny.

Innovador?

Per descomptat. Sacsejar contínuament la meva imaginació i posar-la al vostre servei és innegociable. Ho tinc assumit, sóc una punyetera coctelera neuronal bípeda de gust objectivament refinat.

Excèntric?

Una mica òbviament. Per regar la llavor que has sembrat, a estones cal estar com una regadora. De tant en tant s’ha de ser Quixot i plantar cara als molins de la creativitat. És el secret de l’èxit.

Camaleònic?

Això o dinosaure 2.0. Els mercats, les necessitats, les oportunitats, tot canvia tan ràpidament, que resulta rotundament important adaptar-se als canvis. Així que en aquest sentit, la meva formació és continua perquè també ho sigui la vostra satisfacció.

Professional?

A ultrança. Em deixo la pell per ser-ho cada dia una mica més, conscient, molt conscient que el benefici és mutu. M’avalen més de 7 anys d’experiència treballant en aquest sector. Sóc el que sóc per vocació, no tan sols per formació i això es veu reflectit en el meu treball.

Metòdic?

Quin remei. Com moure’s sinó amb eficàcia, per aquesta creixent teranyina tecnològica que ens envolta? Com resoldre els interrogants i els dubtes que poden assetjar als meus clients o encara pitjor, als clients dels meus clients, sense una bona estratègia al darrera?