fbpx
Branding

Projecte de branding i publicitat

By 17 juliol, 2020 agost 13th, 2020 No Comments
 
 
 
 
1
1

Ferran Puigdevall Barbers

A mitjans de gener d’aquest any, a Sardiné Studio vam realitzar un projecte de branding i publicitat per una barberia situada al nucli de Vic, a la Rambla del Passeig, Ferran Puigdevall Barbers. Un projecte de cap a peus.

Es va fer la marca, el desenvolupament de la seva pàgina web (landing page), papereria, publicitat a xarxes socials i Google Adwords i ben aviat la nova retolació i diversos grafismes.

La marca

El primer pas de tots, és tenir clar el briefing del client/empresa, és a dir: saber de què tracta l’empresa, les seves necessitats, els seus objectius, el target, la competència i la seva estètica visual.

Per saber com pot ser el disseny de la marca, es poden realitzar diferents esbossos i un brainstorming, això si, sempre pensant amb el nom de la marca, l’estil que hi volen donar i de la manera en com es volen dirigir al seu públic objectiu.

Llavors també s’ha de tenir clar la tipografia; més dinàmica, formal, informal… en aquest cas li vam voler donar un to més informal però sense passar-nos, ja que és una marca dinàmica i avantguardista, però a l’hora professional i delicada.

Seguidament també s’ha de realitzar el logotip amb totes les parts que el componen. Aquest si que el vam fer més desenfrenat, ja que se li va voler donar un aire més “canyero”.

Un altre aspecte important a destacar, són els colors. Els colors diuen molt del caràcter d’una marca, ja que són els primers que a simple vista criden l’atenció del públic. És bo utilitzar els colors corporatius de la marca per tot (logotip, eslogan, tons de les imatges…)

Landing page

Hem realitzat el desenvolupament d’aquesta en pàgina web, és a dir, en una landing page. L’objectiu d’aquesta és que la persona que visita el lloc web, porti un valor afegit a l’empresa, és a dir, que realitzi una determinada acció que tingui un valor mesurable pel teu negoci, d’això se’n diu conversió.

La gran finalitat és obtenir resultats, calcular quantes persones visiten el teu lloc web, amb l’objectiu també de posar a prova el teu negoci, de si funcionarà, entre d’altres. Això et pot servir per saber si has de destinar més publicitat en la teva marca o menys.

Xarxes socials

Accedint al seu Instagram podreu veure una estètica molt marcada i personalitzada, tot i tenint un estil propi, els hem assessorat pel tipus de fotografia que podien mostrar i n’hem realitzat la direcció d’art en algunes sessions de fotografia conjuntament amb el retratista.

Amb aquestes fotografies i les premises d’estil, hem realitzat una campanya continua a diferents xarxes per atreure nous clients, on s’ha aconseguit una excel·lent conversió i per tan nous clients que gràcies al seu bon fer es convertiran en clients de per vida.

Al nostre Instagram vam realitzar publicacions sobre la barberia mostrant els projectes que havíem fet com la seva pàgina web i el logotip. Vam crear un feed de 3 fotografies totes amb el mateix color de fons i seguint la mateixa estètica amb un punt d’humor que ens caracteritza.

Google Adwords

Com a part del projecte de branding i publicitat per a Ferran Puigdevall Barbers treballem amb Google Adwords, on es desenvolupa un treball en les cerques concretes per atreure a nous clients i mostra el contingut de la seva pàgina web i amb el My Business n’aconseguim una interacció ràpida de trucada, hem aconseguit que la seva localització es destaqui per sobre la resta i gràcies a les valoracions dels seus clients ha quedat en un lloc preferent.

A més a més…

Estem pendents de realitzar una nova retolació!! Així que seguim aquí, sense parar i treballant de valent, disposats a realitzar moltíssims projectes més!