l’estil.

Puigdevall - Social Ads

Camaleònic?

Això o dinosaure 2.0. Els mercats, les necessitats, les oportunitats, tot canvia tan ràpidament, que resulta rotundament important adaptar-se als canvis. Així que en aquest sentit, la meva formació és continua perquè també ho sigui la vostra satisfacció.

Professional?

A ultrança. Em deixo la pell per ser-ho cada dia una mica més, conscient, molt conscient que el benefici és mutu. M’avalen més de 7 anys d’experiència treballant en aquest sector. Sóc el que sóc per vocació, no tan sols per formació i això es veu reflectit en el meu treball.

Metòdic?

Quin remei. Com moure’s sinó amb eficàcia, per aquesta creixent teranyina tecnològica que ens envolta? Com resoldre els interrogants i els dubtes que poden assetjar als meus clients o encara pitjor, als clients dels meus clients, sense una bona estratègia al darrera?

Innovador?

Per descomptat. Sacsejar contínuament la meva imaginació i posar-la al vostre servei és innegociable. Ho tinc assumit, sóc una punyetera coctelera neuronal bípeda de gust objectivament refinat.

Apassionat?

O i tant. M’agrada implicar-me fins al moll de l’os. No sé treballar de cap més manera. Sóc el vostre Bluetooth creatiu, a la que connectem, les vostres idees cobraran vida en sincronia amb les meves. Disseny de seny.

Excèntric?

Una mica òbviament. Per regar la llavor que has sembrat, a estones cal estar com una regadora. De tant en tant s’ha de ser Quixot i plantar cara als molins de la creativitat. És el secret de l’èxit.